Bryllupslokaler
Selskabslokaler i København

Sidebar

Besøg historiske selskabslokaler i København

Midt inde i hjertet af byen, blot et par skridt fra dronningens residenspalæ, marmorkirken og det kongelige teater, ligger det lille spisehus Restaurant Vita, som hver dag byder byens gæster og beboere indenfor på traditionelle danske retter.

Foruden at være en yderst populær og besøgt restaurant, fungerer Restaurant Vita også som selskabslokaler i København og tager gerne imod bookinger til alle livets store og små fester, som fødselsdag, konfirmation og bryllup.

Selskabslokaler i København
– en svunden tid

Vores selskabslokaler i København K kan dateres tilbage til 1669, hvor det var ”Det gamle Kongelige Hofapoteks” lokaler. Herfra leverede den Beckerske slægt i mere end 175 år medicin til det danske hof. Efterfølgende forvandlede stedet sig til et spisehus, hvor det omkring 1920érne blev et populært samlingspunkt for den politiske og kulturelle elite, som mødtes til øl, dansk mad og gode snakke.

Vælger man at holde fest i vores selskabslokaler i København K, vil man stadig i dag kunne opleve den gammeldags og løsslupne stemning, der herskede over stedet i dets storhedstid, og vi kan sagtens arrangere en huspianist til jeres selskab, hvis I ønsker at nyde middagen til lyden af et klavers lystige toner.

Inspiration til middagen
– selskabslokaler i København K

Efter jeres ønsker kreerer vi traditionelle retter, som serveres på flotanrettede tallerkener eller fade. Vores signaturmad er stegt flæsk og andesteg, men vi laver også mange skønne retter som søtunge med ærtepuré, kapers, kartofler og brunet smør. Til livsnyderen har vi Gateau Marcel, en delikat fransk chokoladekage, som er små syndige mundfulde og indbegrebet af fransk gastronomi. Er munden ikke allerede ved at løbe i vand, kan du finde mere inspiration til dit arrangement i vores menukort.

Bryllupsfest hos Restaurant Vita

Har manden været nede på knæ sætter vi også gerne rammerne for jeres kærlighedsfest i vores bryllupslokaler i København. Med prismelysekroner i loftet, mønstret tapet, bogreoler, dug på bordene og masser af stearinlys vil jeres bryllupsfest hos Restaurant Vita emme af romantik og autenticitet.

Kontakt Restaurant Vita på 33 11 80 11 for mere information om vores selskabslokaler i København.

Følg med på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.