Traditionel dansk mad
Dansk restaurant i København

Sidebar

Restaurant Vita

Der findes intet så lækkert som dansk mad, der er lavet fra bunden og med kærlighed. Hos Restaurant Vita, en dansk restaurant i København, kan du hver dag bestille traditionelle danske retter, som eksempelvis andesteg med svesker og stegt flæsk med persillesovs.

Dansk frokost i København
– smørrebrød

Vores frokostmenu byder på traditionel dansk frokost i København. Vælg Vita’s luksusplatte med karrysild, æg og rejser, roastbeef, lun rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og vesterhavsost og få det bedste fra den danske smørrebrødstradition, eller dyk ned i en sprød saftig flæskestegssandwich fyldt med hjemmelavet rødkål og agurkesalat, der sender dig i (mad)himlen.

Traditionel dansk mad – København

Klassisk og traditionel dansk mad tager mange afskygninger og kommer i både varm og kold form. Hos Restaurant Vita har vi sørget for en aftenmenu, der har det bedste med fra det danske borgerkøkken. Indtag en omgang flæskesteg med sprøde svær og tilbehør eller en steak af oksemørbrad med hjemmelavede pommes frites og sause bernaise i vores historiske og hyggelige lokaler i Store Kongensgade 25, som i årtier har budt store personligheder fra den politiske og kulturelle scene velkommen.

Ønsker du en aften på en dansk restaurant i København, der tager dig med til en svunden tid, er Restaurant Vita et besøg værd.

Danmarks nationalret – stegt flæsk i København

Stegt flæsk og persillesovs har uden tvivl været en populær spise rundt omkring i de danske hjem siden 1800-tallet, da danskerne lod sig inspirere af det franske køkken. I 2014 stadfæstede danskerne retten som deres nationalret, og vi hos Restaurant Vita derfor stolte over at på udvalgte dage servere stegt flæsk i København ad libitum for københavnerne og gennemrejsende, som ønsker at smage et stykke af dansk madkultur.

Følg med på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.