Smørrebrød

 i Store Kongensgade

 

 

 

Sidebar

Smørrebrød
nær Kongens Nytorv

Restaurant Vita har i mange år serveret klassisk dansk smørrebrød i Store Kongensgade. Vores højt belagte smørrebrød tilberedes ud fra stolte madtraditioner med kvalitet og håndværk i højsædet. Du kan altid regne smørrebrød i særklasse, hvor der hverken er gået på kompromis med smagen eller råvarerne. Så besøg Restaurant Vita, hvis du drømmer om veltilberedte smørrebrød i Store Kongensgade.

Smørrebrød på restaurant vita i Store Kongensgade

Restaurant Vita
Smørrebrødsrestaurant i København

Dansk smørrebrød har i de senere år opnået en fornyet popularitet i det danske køkken. Det er blevet en trendy spise med mange spændende smagssammensætninger. Hos Restaurant Vita har vi altid fokus på den gamle danske madkultur. Hos os kan du smage autentiske smørrebrød, der ikke er pakket ind i moderne forklædninger.

Smørrebrød – frokostrestaurant i Store Kongensgade

Hos Restaurant Vita har vi smørrebrød i Store Kongensgade for enhver smag. Nedenfor har vi samlet et udpluk fra vores store udvalg af lækre smørrebrød i Store Kongensgade:

  • VITA’s hjemmelavede karrysild, med smilende æg, rødløg kapers rugbrød – 99 kr.
  • Rugbrød med lun fiskefilet og hjemmerørt remoulade og citron – 109 kr.
  • Æggemad med smilende æg, håndpillede rejer, tomat og mayonnaise – 99 kr.

Klassisk frokostrestaurant i Store Kongensgade

Vi serverer også meget andet end smørrebrød i store Kongensgade, så hvis du eksempelvis har mere lyst til en salat, en burger eller en bøf, kan vi også klare det.

Vi glæder os til at byde dig og familien, vennerne eller kollegaerne velkommen i vores smørrebrødsrestaurant i København. Vores smørrebrød i store Kongensgade bliver med sikkerhed et hit ved bordet.

Følg med på Instagram

Kongens Nytorv ➡️ Vita
Ris a la mande er en del af vores julefrokost menu 🥰
🦆🦆🦆Så er det snart Mortens aften d. 10/11-2021🦆🦆🦆
I år fejrer vi Mortens aften over flere dage for at kunne tilbyde alle vores stamgæster muligheden for at fejre denne dag med os.
Derfor serverer vi vores Mortens aften menu d. 9./10. og 11.november.2021 👍🏻👍🏻
Menuen er selvfølgelig klassisk og dufter af årstidens råvarer. 
Restaurant Vitas Mortens aften menu vil bestå af:
Forret
Koldrøget laks med urtecréme
🦆🦆🦆Hovedret🦆🦆🦆
Restaurant Vitas berømte Mortens and serveres med svesker, æbler, hjemmelavet agurkesalat, rødkål og brune og hvide kartofler
Dessert
Gammeldags æblekage
Hovedret og dessert 275,-
3 retters menu 349,-
Du kan også nyde vores lækre menu i hjemlige omgivelser – bestil Mortens aften menuen ud af huset på +45 33 11 80 11. Kan både afhentes på dagen og også dagen før hvis du ønsker det. 
De bedste hilsner
Restaurant Vita