Diner transportable
Mad ud af huset i København

Sidebar

Ud af huset

Det er skønt at prøve kræfter med madlavningen, når man er alene eller skal have gæster. Engang i mellem er det dog også rart at læne sig tilbage og lade professionelle svinge grydeskeerne, mens man slapper af og fokuserer på at nyde sine gæsters selskab. Restaurant Vita tilbyder mad ud af huset i København til både det lille og store selskab.

Traditionelle retter
Mad ud af huset i København

Signaturmaden på Restaurant Vita er gamle danske retter som stegt flæsk med persillesovs og andesteg med svesker, æbler, hjemmelavet agurkesalat, rødkål og brune og hvide kartofler – to vellavede retter, som er elsket og berømt i både danske og udenlandske hjerter. Forkærligheden for det danske køkken er ikke til at tage fejl af, når du nærstuderer vores menukort.

Her vil du se, at vi dagligt serverer de herligste stykker smørrebrød til frokost, som Christiansøpigens sild med løg og æggeblomme. Du bestemmer selv, om du vil bestille dansk mad ud af huset i København, eller mere internationale retter som Wienersnitzel af kalvefilet med pommes sauté og Mille-feuille af torsk og røget laks serveres med hummer bisque. Se hele menukortet her!

Diner transportable
Til store selskaber

Er I en virksomhed, som skal holde fest, tilbyder vi diner transportable til store selskaber. Vi hjælper meget gerne med at sammensætte en delikat årstidsbestemt festmenu, som vil være et hit hos jeres medarbejdere. Vi sørger for den helt store kulinariske oplevelse, uanset om det er 2-retters, 3-retters eller 4-retters. Særligt vores julefrokost catering i København er populær hos de fleste, og vi sammensætter hvert år en julemenu med alt, hvad hjertet begærer. Den kan du læse mere om her!

Restaurant Vita fejrer hvert år også mindet om biskoppen Martin Af Tours med at kreere en lækker Mortens aften menu, som kan nydes i restauranten eller tages med hjem.

Bestil mad ud af huset
i København

Kontakt Restaurant Vita på 33 11 80 11, hvis du har spørgsmål til vores julefrokost catering, Mortens aften menu eller mad ud af huset i København.

Følg med på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.