kø til julefrokost på restaurant Vita i københavn

Julebuffet – Julefrokost 2024

Sidebar

Julebuffet
(Alle retter serveres ved bordet)

Sommeren er gået på hæld, og den søde juletid nærmer sig med hastige skridt. Derfor har kokkene hos Restaurant Vita sammensat menuen til en julebuffet, som vil varme de fleste julehjerter. Andesteg, flæskesteg, frikadeller, fiskefilet, 3 slags sild og ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce er bare nogle af de herligheder, som du finder i vores store julebuffet som serveres ved bordet (min. 4 personer).

julebuffet og restaurant vita i københavn
  • Julefrokost menu
  • Restaurant Vitas juleplatte
  • Juleaften

Julefrokost menu
København

Igennem hele julen har vi et hold af dedikerede kokke og tjenere, som står klar til at levere en julefrokostmenu i København, som vil huskes mange år frem. Vi er dog utrolig populære, og det tilrådes derfor at booke bord i god tid, specielt hvis du har samlet en lang række venner og bekendte, som du vil nyde vores julebuffet med. Julebuffeten serveres ved bordet.

Skal du holde julefrokost et andet sted, men ønsker at smage Restaurant Vita´s julefrokost menu fra København, så tilbyder vi vores julebuffet som diner transportable. Du bestiller julekuverter ved at ringe på 33 11 80 11 eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

Du finder hele vores julebuffet længere nede.
Med ønsket om en rigtig glædelig jul fra alle os hos

Restaurant Vita.

Julefrokost menu på restaurant Vita København

Julefrokost 2023
Udover det sædvanlige

Julebord har i årtier været en elskelig dansk tradition, hvor man med nære og kære mødes over traditionel dansk julemad i de mørke vintermåneder. Hos Restaurant Vita er vi vilde med denne tradition, og vi gør derfor ekstra meget ud af at julehygge om vores gæster. Gør derfor jeres julefrokost 2023 til en frokost udover det sædvanlige med den perfekte blanding af julehygge og historie og en julebuffet, der er svær at glemme. Alle retter serveres ved bordet.

Stegt flæsk med persille på Restaurant Vita

Mortens aften – restaurant i København

Restaurant Vita er kendt og elsket for sin berømte andesteg som man kan nyde Mortens aften i vores restaurant i København. Vi værner om traditionerne og byder derfor småbørnsfamilier, grupper, forretningsrejsende og ældre indenfor i vores historiske lokaler til gammeldags andesteg med svesker, æbler, hjemmelavet agurkesalat, rødkål og brune og hvide kartofler.

Mortens aften hos cafe vita

Mortens aften menu vil bestå af:

Forret:
Koldrøget laks med urtecréme


Hovedret:
Restaurant Vitas berømte Mortens and
serveres med svesker, æbler, hjemmelavet agurkesalat, rødkål og brune og hvide kartofler


Dessert:
Gammeldags æblekage


Hovedret og dessert 320,-
3 retters menu 399,-

Kan nydes i restauranten eller bestilles til afhentning og opvarmning således at man kan nyde sin Mortens and i hjemmelige omgivelser mellem 12-17.30.


Bestilles i god tid.

Følg med på Instagram

Kongens Nytorv ➡️ Vita
Ris a la mande er en del af vores julefrokost menu 🥰
🦆🦆🦆Så er det snart Mortens aften d. 10/11-2021🦆🦆🦆
I år fejrer vi Mortens aften over flere dage for at kunne tilbyde alle vores stamgæster muligheden for at fejre denne dag med os.
Derfor serverer vi vores Mortens aften menu d. 9./10. og 11.november.2021 👍🏻👍🏻
Menuen er selvfølgelig klassisk og dufter af årstidens råvarer. 
Restaurant Vitas Mortens aften menu vil bestå af:
Forret
Koldrøget laks med urtecréme
🦆🦆🦆Hovedret🦆🦆🦆
Restaurant Vitas berømte Mortens and serveres med svesker, æbler, hjemmelavet agurkesalat, rødkål og brune og hvide kartofler
Dessert
Gammeldags æblekage
Hovedret og dessert 275,-
3 retters menu 349,-
Du kan også nyde vores lækre menu i hjemlige omgivelser – bestil Mortens aften menuen ud af huset på +45 33 11 80 11. Kan både afhentes på dagen og også dagen før hvis du ønsker det. 
De bedste hilsner
Restaurant Vita