Påskefrokost 2024

 i Store Kongensgade

 

 

 

Sidebar

Påskefrokost 2024 

Velkommen til en uforglemmelig påskefrokost på Restaurant Vita! Lad os vække dine smagsløg og fejre påsken i stil på vores hyggelige spisested midt i hjertet af byen.

Påsken er en tid til at samles og nyde lækre måltider i godt selskab, og hos Restaurant Vita er vi dedikerede til at skabe en uforglemmelig gastronomisk oplevelse for dig og dine nærmeste. Vores påskefrokostmenu er nøje sammensat af vores dygtige kokke og byder på en skøn blanding af traditionelle påskefavoritter og innovative, sæsonbestemte retter.

Forkæl dig selv med vores overdådige påskebuffet, der bugner af friske salater, saftige kødretter, delikate fiskeanretninger og søde desserter, alt lavet med de fineste råvarer og kærlighed til madlavningens kunst. Lad os tage dig med på en kulinarisk rejse gennem påskens smagsnuancer og forkæl dine smagsløg med vores udsøgte udvalg.

Vores passionerede personale står klar til at byde dig velkommen med varme smil og en førsteklasses serviceoplevelse. Vi stræber efter at gøre din påskefrokost til en uforglemmelig begivenhed, hvor du kan slappe af og nyde hvert eneste øjeblik sammen med dem, du holder af.

Så hvorfor ikke lade Restaurant Vita være rammen om din påskefrokost i år? Book dit bord allerede i dag og lad os tage os af resten. Vi glæder os til at byde dig velkommen og skabe en uforglemmelig påskeoplevelse for dig og dine gæster.

God påske fra hele teamet hos Restaurant Vita!

Book direkte her på siden, eller kontakt os på Tlf. +45 33 11 80 11

 

  • Påskefrokost 2024

Følg med på Instagram

Kongens Nytorv ➡️ Vita
Ris a la mande er en del af vores julefrokost menu 🥰
🦆🦆🦆Så er det snart Mortens aften d. 10/11-2021🦆🦆🦆
I år fejrer vi Mortens aften over flere dage for at kunne tilbyde alle vores stamgæster muligheden for at fejre denne dag med os.
Derfor serverer vi vores Mortens aften menu d. 9./10. og 11.november.2021 👍🏻👍🏻
Menuen er selvfølgelig klassisk og dufter af årstidens råvarer. 
Restaurant Vitas Mortens aften menu vil bestå af:
Forret
Koldrøget laks med urtecréme
🦆🦆🦆Hovedret🦆🦆🦆
Restaurant Vitas berømte Mortens and serveres med svesker, æbler, hjemmelavet agurkesalat, rødkål og brune og hvide kartofler
Dessert
Gammeldags æblekage
Hovedret og dessert 275,-
3 retters menu 349,-
Du kan også nyde vores lækre menu i hjemlige omgivelser – bestil Mortens aften menuen ud af huset på +45 33 11 80 11. Kan både afhentes på dagen og også dagen før hvis du ønsker det. 
De bedste hilsner
Restaurant Vita