Husets vine

El Circo Chardonnay, Spanien. En dejlig strågul hvidvin. Druesammensætning: 75% Pinot Noir og 25% Chardonnay. Fin kombina on af Pinot Noirs krop og struktur og Chardonnays blomst og ynde.

Glas kr. 69,00/ 1/2 129,00 / 1/1 215,00

 

El Circo Garnacha, Spanien, 100% Garnache (Grenache) fra D.O.P Cariñena – marker beliggende i 450 meters højde med i gennemsnit 15 år gamle vinstokke. Gæret og lagret udelukkende i ståltanke for at bevare maksimal friskhed. Flot rubin- rød farve i glasset. Ren og klassisk Grenache aroma med nuancer af hindbær, hvid peber, lakrids og kirse- bær. Frugtdrevet smag præget af hindbær, mirabelle, nellike og lakrids.

Glas kr. 69,00/ 1/2 129,00/ 1/1 215,00

Melibea Garnacha, Spanien, rose,100% Grenache. Vinen er gæret og lagret på ståltanke for at bevare vinens friske frugtige karakter. Vinen står flot i glasset med en dyb jordbærrød farve. Aromaen domineres af hindbær, kirsebær og jordbær. Dejlig frisk og intens smag, hvor frugtsyren giver vinen en lækker saftig og ren stil.

Glas kr. 75,00/ 1/1 249,00

 

Hvidvin

 

Hvidvin

Louis Latour Ardeche Chardonnay 100% Chardonnay. Ren og frisk aroma med nuancer af æble, citrus, kalk og blomster. Smagen er elegant og med klassiske Chardonnaynuancer som æble, melon og fersken.

289,-

Domaine Barmes Buecher Riesling Helt tør, klassisk mineralsk aroma, raceren og intens, mandler og fersken, fyldig, sprød og lang. Denne vin er et skoleeksempel på hvordan Riesling skal smage.

375,-

Simonnet Febvre Chablis 100% Chardonnay. Fornem aroma med nuancer af hvide blomster, ananas, melon og flint. Smagen har en flot renhed, citrusfrugt og mineralsk eftersmag som man kun kan få i Chablis.

Glas kr. 95,00/ 1/1 395,00

Domaine Vacheron Sancerre 100% Sauvignon Blanc. Aroma med nuancer af græs, våde sten, lime og grapefrugt. Smagen er ren, præcis og læskende. En smag domineret af mineralitet, intens gul frugt og konstant i perfekt kølig balance.

495,-

Bertani Soave Vintage 100% Gàrganega. Duft med nuancer af grønne æbler, hyldeblomst, jasmin, ananas og kalk. Smagen er mineralsk som stor Sancerre – bakket op af frugtnuancer af bl.a. selleri, grønne æbler, grape, ananas og fersken.

395,-

Casa Montes Ampakama Viognier 100% Viognier. I glasset flot lys farve med grønligt skær. Duften byder på nuancer af tropisk frugt, blomster og et strejf af hvid pepper. Smagen er frisk og saftig med druens klassiske let krydrede eftersmag.

295,-

Alta Alella Pansa Blanca 100% Pansa Blanca (Xarel.lo) fra Alta Alellas økologiske marker i hjertet af Alella. Lækker intens aroma med nuancer af bl.a. hvide blomster, hyldeblomst og grønne æbler. Smagen er klassisk Pansa Blanca med en frisk ren grøn frugt, saftig struktur og en læskende frugtsyre.

325,-

 

Rosévin

Melibea Garnacha, Spanien, rose,100% Grenache. Vinen er gæret og lagret på ståltanke for at bevare vinens friske frugtige karakter. Vinen står flot i glasset med en dyb jordbærrød farve. Aromaen domineres af hindbær, kirsebær og jordbær. Dejlig frisk og intens smag, hvor frugtsyren giver vinen en lækker saftig og ren stil.

Glas kr. 75,00/ 1/1 . 249,00,-

Chateau Paradis, Provence.Klassisk rosé fra Provence lavet på Grenache, Syrah og Cabernet Sauvignon. Gæret og lagret i afkølede ståltanke. Druerne vinificeres hver for sig og l sidst blandes den specikke årgang til et flot og klassisk udtryk for Chateau Paradis. Aromaen er domineret af nuancer af lyse røde bær, fennikel, dild og citrus.

1/1. 375,00,-

 

Rødvine

Domaine Du Trapadis Cotes du Rhone 100% Grenache fra økologisk dyrkede vinstokke. Vinen står flot i glasset med en mørk dyb rød kerne. Intens og klassisk Grenach- aroma med nuancer af bl.a. sød lakrids, peber, blæk og mørke bær.

349,-

Chateau De Pennau er 10% Cabernet Franc, 20% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot, 10% Malbec, 20% Syrah og 20% Grenache. Smagen er ren af modne røde og sorte frugter, som kirsebær og brombær. Frugtagtig med en god struktur.

395,-

Lou Dumont Bourgogne Rouge Klassisk sydlig Côte de Nuits aroma med nuancer af mørke bær, blommer, sød lakrids og violer.

555,-

Pavillon de Taillefer Saint Emilion Grand Cru 100% Merlot. Aroma med noter af blommer, violer, solbær, hindbær og vanilje. På tungen meget elegant og delikat med en ren intens rød frugt kombineret med smagsnuancer af kaffe, chokolade og cedertræ.

685,-

Borsao Tinto 1⁄2 . Grenache, Syrah og Tempranillo. Druerne kommer fra vinstokke, der er mellem 15 og 30 år gamle, hvilket er med l at give vinen flere nuancer og mere karakter. Farven er mørk kirsebærrød med antydninger af lilla.

1/2 fl. 235,-

Mas Oller Pur Syrah, Granache og Cabernet Sauvignon. Duften er domineret af solbær, kirsebær, anis og mynte. I munden optræder vinen potent med varme og en saftig frugt kombineret med kaffe, mørk chokolade og tobak.

1/2 fl. 298,-

Artadi Tempranillo 100% Tempranillo. Vinen står i glasset med en intens rubinrød farve. Du en er domineret af ot moden rød frugt, mian og sort peber.

398,-

Muga Torre Muga Rioja 75% Tempranillo, 15% Mazuelo, 10% Graciano. Intens rubinrød farve, fin bouquet af skovbær, lakrids, vanilje og tobak. Intens smag med fokus på en flot mørk rød frugt med nuancer af ribs, skovbær, mørk chokolade og kirsebær.

1499,-

Bertani Valpolicella Ripasso Corvina, Rondinella og en smule Merlot. Her er fokus på renhed og især Corvina-druens fine nuancer. Flot duft af blommer, kirsebær, mørk chokolade og kaffe.

1 glas kr. 85,00/ 1/1 395,00,-

Pio Cesare Barbera d ́Alba Vinen står i glasset med en næsten blækfarvet intensitet og udsender en bouquet af tjære, violer, ribs og engelsk lakrids. Vinen er koncentreret og frugtdrevet med en fornem syre, som giver præcision og balance.

475,-

Caprili Rosso di Montalcino Farven er rubinrød. Blid og frugtagtig aroma af kirsebær og blommer. Smagen er robust og velafbalanceret, pakket med smagsnuancer som f.eks. ribs, blomme, tobak og mørk chokolade.

498,-

Bertani Amarone Villa Arvedi Intens aroma domineret af nuancer af bl.a. créme de cassis, kirsebær, tobak, lakrids og kaffe. Smagen er silkeblød med helt cremet frugt, domineret af søde mørke bær, blomme, sød lakrids, kaffe og chokolade.

995,-

Little Yering Pinot Noir, Australien 100% Pinot Noir fra Yarra Valley. Vinen har en klassiskPinot Noir aroma af mørke bær. Flot balance mellem frugt og et strejf af krydderi. Frugtrig, fyldig lang og blød eftersmag.

329,-

Hazard Hill Shiraz, Australien 82% Shiraz og 18% Grenache. Dyb rød farve og en indbydende smag af solbær med hints af krydderier og lakrids. Eftersmagen er frisk med nuancer af blomme, kirsebær og dejlige behagelige tanniner.

 

349,-

Casa Montes Don Baltazar Malbec, Argentina 100% Malbec. Aroma med nuancer af mørke, bær, lavendel, peber, blommer og lakrids. Den intense aroma går igen i smagen, der imponerer med sin store fylde og intensitet.

349,-

Morgan Bay Zinfandel, Napa Valley Lys rubinrød farve med aroma og smag af brombær, modne jordbær og hindbær, peber og krydderier. Fyldig vin med flot langt finish.

469,-

Dessertvin

Enrique Mendoza Moscatel, de la Marina Moscatel druen dyrkes i 3 meters højde over havets overflade og får her sin aromatiske og meget karakteristiske smag. Fin og lysegul farve med krydret aroma og flotte nuancer af tropisk frugt og toast.

5 cl. 50,-

Don PX 1986, Spanien Flot sort farve med gyldne toner – eksklusivt og specielt for vine lavet på Pedro Ximénez. Meget stor aroma og en bred vifte af dufte såsom tobak, kakao, lakrids og rosmarin. Nuancer af sorte oliven, ferskensirup, arabisk ka e, vanilje og kanel kommer også frem.

5 cl 60,-